In oktober 2019 zijn we met een groep van 17 vrouwen en mannen naar Bad Driburg gereden om daar weer te genieten van de prachtige natuur. Het weer was super die dagen, we konden heerlijk in korte broek en t’shirt de routes trailen.

Dag 1 zijn we met de hele groep een ronde van 10 kilometer gaan trailen vanaf Merlsheim, met ruim 300 hoogte meters. Veel vergezichten en mooi stukken door het bos.

Dag 2 hebben wij in twee groepen opgesplitst. Een groep die 23 km heeft getraild en een groep van 12,5 km. Deze dag hebben we gemiddeld 450 hoogte meters gemaakt. We hebben die dag prachtige stukken natuur gezien, o.a. de Extern Steine.

Dag 3 zijn we weer met twee groepen gestart. De korte afstand van 12 km was veel klimmen en klauteren over boomstammen en paden die waren verdwenen. De lange afstand van 22 km heeft de Blomberger Nelken wandererunterwegs getraild. Ook hierbij ontbrak af en toe het pad. Dit is mede veroorzaakt door een hevige storm van enige jaar geleden en de schorskever die de bomen aantast.

Iedere avond sloten we gezamenlijk af met een gezellig diner en een drankje om moe en voldaan je kamer weer op te zoeken voor een welverdiende nachtrust.