Culinaire Tapas Tour Julianadorp 30 juni 2019

Zondag 30 juni organiseer ik, voor het 3e jaar, een Culinaire Tapas Tour. Deze keer gaan we in Julianadorp een mooie ronde lopen. We lopen langs vier goede restaurants waar we een heerlijk gerecht geserveerd krijgen inclusief een drankje.

De start is om 12:00 uur vanaf de parkeerplaats Winkelcentrum De Riepel ter hoogte van Deen. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn. We komen rond 17:00 uur aan bij het laatste restaurant. Het eerste restaurant doen we al snel aan dus eet vooraf geen (zware) lunch! We blijven rond de 30 tot 40 minuten bij ieder restaurant.

De deelnemende restaurants zijn: Effe in ’t Dorp, Ooghduyne Steaks en Burgers, Kookerij Brammetje en De Princen Keet. Bij ieder restaurant krijg je ook een drankje, je kunt kiezen uit: koffie, thee, frisdrank, wijn of bier. Indien je een tweede drankje wilt bij het restaurant dan dien je die zelf te betalen.

We lopen in totaal ongeveer 16 km met een tempo van 5 km per uur. De totale prijs van het evenement is € 45,- per persoon inclusief vier gerechten en per restaurant een drankje. De kosten dienen vooraf te worden betaald, dit kan door het voor 28 juni over te maken op NL63KNAB 0256749914 ten name van Voebema met vermelding van je naam. Contant betalen mag ook bij aanvang van de tour, wel graag gepast!

Kun je plotseling niet meedoen wegens omstandigheden dan graag vijf dagen van te voren een afmelding aangezien de restaurants rekening houden met de aantallen personen. * Vanaf vijftien personen gaat het door. Indien je niets verneemt dan gaat het evenement door anders geef ik tijdig een bericht!

Heb je een voedselallergie of ben je vegetarisch dan graag op voorhand aangeven en ik ga in overleg met het restaurant of het mogelijk is om het gerecht aan te passen.

Voor vragen kun je mij benaderen via de mail info@voebema.nl of telefonisch op
Tel. 06 23 69 08 13 indien ik niet opneem dan bel ik z.s.m. terug.

Het gaat weer een mooi evenement worden met heerlijke gerechten!

Tipje van de sluier:
Bootje van Bamboe met een gambaspies, wakamee salade en zoete aardappelpuree.
Vitello tonato; dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en een huisgemaakte crostini.