Juni 2018, met een groep actievelingen een weekend Kerkrade bezocht. Vanaf het besproken hotel zijn we op zaterdag naar Carriënta Outdoordome gereden in België.

Bij aankomst kregen we allemaal veiligheidsattributen om ons heen. De spanning begon toen al….

Als eerste gingen we door een aardedonkere tunnel (450) waarbij je elkaar moest vasthouden en sommige hadden een stok mee om de muur te voelen. Een hoop oei, ai, ohhh en nog meer vreemde geluiden kwamen er bij sommige mensen uit hun keelgat.

Daarna heel veel activiteiten gedaan zoals: over een net de rotswand op klimmen, abseilen vanuit een helikopter, tokkelbaan 70 meter hoog, over een touwbrug lopen die op aardige hoogte hing. Het hoogte punt was wel een klim naar 70 meter hoogte met overhangende rotsen brrrr.

Super tof weekend met regelmatig een overwinning van angsten.