sport actief Voebema team bootcamp
VOEBEMA TEAM 1e bij Mega Modder Monster Challenge!

De langste stormbaan ter wereld, dit weekend officieel bevestigd door de notaris en komt in het Guinness book of records. Er stond een record van 490 meter en in Den Helder hebben ze deze verbroken met een lengte van 574 meter.

Het Voebema Team bestond uit Eline Groenink, Leonie van den Berg, sebastiaan Baars, Paul Dienaar, Spartan Flip, Evert Schilder, Gijs Pleiter en Marijke de wijs.

Zigzaggend over hindernissen en obstakels leverde veel fun en saamhorigheid op in de groep. Je moest als groep samen over de eindstreep komen. Nadien kon je nog van een hoogte afspringen waarbij je aftrek van je eindtijd kreeg. Wij hebben met 8 personen de sprong gemaakt en kregen een aftrek van 4 minuten op de eindtijd. Geheel onverwachts werden wij opgeroepen als snelste team….super trots en blij dat wij dit hebben neergezet als Voebema Team.