TAPAS TOUR OP HERHALING!

Voor het 2e jaar organiseer ik een Tapas Tour door het mooie Den Helder.

We wandelen ongeveer 16 kilometer door Den Helder en doen daarbij 4 restaurants aan voor een hapje en een drankje. We starten op Willemsoord om 14:00 uur en gaan vandaar uit een wandeling maken waarbij we telkens een tussenstop maken bij de volgende restaurants. Het gezellige visrestaurant Neptunus ‘het kleine café aan de haven’, het smaakvolle restaurant Stoom, de unieke Stadsbrouwerij Helderse Jonges Fort Westoever en de stijlvolle Meatclub in Huisduinen.

Rond 19:30 uur hebben we het laatste restaurant aangedaan voor een hapje waar je natuurlijk nog even gezellig kunt blijven voor een extra drankje. Het eindpunt is ook op Willemsoord. De kosten voor de Tapas Tour zijn € 55,- per persoon inclusief 4 gerechten en 4 drankjes bij de bovenstaande restaurants.

Er kunnen maximaal 30 deelnemers aan meedoen dus vol is vol. Sluitdatum van opgave is 15 oktober. Voor meer informatie of aanmelden, mail naar: info@voebema.nl

2017

Op zondag 15 oktober 2017 is de eerste TAPAS TOUR in Den Helder, met succes, georganiseerd.

Het was een mooie wandeling van 17 km met 5 tussenstops voor een hapje en een drankje bij diverse restaurants in Den Helder.